Masterclasses


MASTERCLASSES

(Zelf)Leiderschap is niet van deze tijd, maar van altijd.Leiderschap is wat je bent, niet wat je doet. Leiderschap is daarom iets van iedereen. Je hoeft namelijk geen leider te zijn om leiding te geven aan je veranderende rol.


Als leidinggevende raak je vandaag de dag je formele functie als leidinggevende steeds meer kwijt en wil je meer sturen op output en beweging.


Je wilt – op afstand – kunnen sturen op autonome inzet én op verbinding tussen je teamleden en de ambities waar je voor staat. Je wilt medewerkers kunnen inspireren en aansporen tot creativiteit, innovatie en groei. Je hebt behoefte aan een nieuwe, eigen visie op leiderschap. Je wilt ontdekken hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen als leider in een dynamische en complexe wereld.


Onze masterclasses gaan in op bovenstaande vraagstukken en uitdagingen.


Onze Masterclasses zijn vooral praktisch van opzet, dynamisch, inspirerend en actiegericht. Onze ambitie is om in (relatief) korte tijd je tot de kern of essentie te laten komen waarvoor de Masterclass bedoeld is. Zodoende leveren onze Masterclasses niet alleen praktische handvatten om de behandelde stof in de praktijk toe te passen, maar heb je ook nieuwe energie en inspiratie opgedaan om er direct mee aan de slag te gaan. 


De locatie(s) waarop onze Masterclasses plaatsvinden dragen altijd opeen positieve wijze bij aan het hebben van een bijzondere ervaring. Daarnaast blijven wij zelf ook continue op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen die wij in onze programma's verwerken.


CONTINUE VERWONDEREN

Tijdens onze masterclasses geven we je antwoorden op de vragen achter de Waarom-vraag. Eigenlijk zijn (bijna) alle waarom vragen te herleiden naar de werking van onze hersenen. Zo blijken bijvoorbeeld de weloverwogen impactvolle keuzes die je maakt helemaal geen rationele keuzes te zijn. Tijdens deze masterclass kunnen wij niet alle vragen achter het Waarom beantwoorden. Maar we komen wel ver!© Copyright.

All Rights Reserved.


Masterclass4you is een co-creatie tussen Ver(nieuwende)leiders en Stateofmindnetwork

Follow UsAddress


Zierikzee - Zandvoort