Studiereis (zelf)leiderschap

STUDIEREIS naar SPANJE 

Een inspiratiereis die jou gaat brengen waar jij wil zijn in 2021 en daarna....

Gedurende deze Studiereis van vijf dagen staat jouw ontwikkeling op het gebied van persoonlijk leiderschap centraal.

Een onvergetelijke reis die niet alleen veel los maakt, maar ook impact heeft met betrekking tot de keuzes waar je nu en in de nabije toekomst voor staat.


Deze reis zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal al snel 'weg bent uit de dagelijkse hecktiek'. Het is een van vele indrukken, mooie ervaringen, bijzondere ontmoetingen en diepgaande gesprekken die er allemaal voor zorgen dat je vol energie en met nieuwe ideeen terugkomt.

Het kan uiteraard ook zo zijn dat je juist nog meer bevestiging hebt gekregen met betrekking tot de reeds ingeslagen weg t.a.v. je ambities of persoonlijke ontwikkeling. Je leert dingen over jezelf die je zullen helpen om (nog meer) regisseur te zijn van je eigen toekomst. Je leert je je brein- en mensen kennis te verdiepen om je (zelf)leiderschap te vergroten. 


  Programma doelen

  Deze reis zal je vele en verschillende ontmoetingen - vooral met jezelf - opleveren. Je zult ervaren dat je tot meer in staat bent dan dat je tot nu toe dacht. Je zult jezelf ervaren en verwonderen.


  Ook zal je geconfronteerd worden met zaken waar je (eigenlijk) niet zo trots op bent. Daardoor leer je tijdens deze inspiratiereis niet alleen naar jezelf te kijken, maar zul je ook ervaren hoe anderen naar jouw kijken.


  Je ervaart hoe jouw gedrag impact heeft op anderen en hoe je deze (desgewenst) aan kunt passen om te komen tot een andere verbinding. Tjijdens de reis kom je achter het WAAROM van je problemen, ambities of doelen en WAARMEE je ervoor kunt gaan zorgen dat 'het' gebeurt. En dát is de sleutel voor jouw succes!

  Output

  • Deze reis levert je unieke verbindingen op met je reisgenoten die vaak niet ophouden na deze reis. Je hebt je eigen succesrecepten ontwikkeld/gemaakt  t.a.v. je (zelf)leiderschap.
  • Je komt terug naar Nederland met een concreet Succes(stappen)Plan wat gaat over een periode van één tot drie jaar. Een plan wat al een eerste 'toets de kritiek' doorstaan heeft d.m.v. de feedback en feedforward die je van je reisgenoten hebt ontvangen.
  • Je hebt nieuwe aanpakken, zienswijzen en inzichten opgedaan en hebt gelijk ervaren je oude (vastgeroeste) gewoontes los te laten.
  • Je hebt verdieping gekregen van je bestaande breinkennis.
  • Je hebt geleerd hoe de TrioW-methodiek en het Wiel van Waarom je dagelijks kunnen helpen bij het oplossen van al je privé - en businessvraagstukken.
  • Bovendien heb je veel nieuwe energie opgedaan om de komende periode je (zelf)leiderschap toe te passen en verder te blijven ontwikkelen.


  Opmerking:

  • I.v.m. de huidige Corona situatie zal deze reis voorlopig helaas geen doorgang vinden. 
  • Mocht je toch wel een dergelijke studiereis willen maken, kan kunnen we een alternatieve invulling op locaties in Nederland bieden zodat we aan de RIVM-richtlijnen kunnen voldoen.



  © Copyright.

  All Rights Reserved.


  Masterclass4you is een co-creatie tussen Ver(nieuwende)leiders en Stateofmindnetwork

  Follow Us



  Address


  Zierikzee - Zandvoort