Boek: Wonder van Waarom

HET

WONDER

VAN

WAAROM

Een antwoord op al je WAAROM vragen 


De formule in dit boek geeft je antwoord op al je WAAROM vragen en biedt je inzichten en oplossingen voor je uitdagingen, dilemma’s en vraagstukken uit je privé- en zakelijke leven met betrekking tot (zelf)leiderschap.


Het was de drijfveer voor de auteurs Stacey Seedorf en Ronald Schouten om juist de eenvoud te vinden in alle vragen die ons dagelijks bezig houden ten aanzien van het geheim van succes en mislukking.


De combinatie van studie, onderzoek en levenservaringen van beide auteurs vormt de basis voor de wonderlijke resultaten van ‘Het Wonder van WAAROM' die je helpen je denkwijze te begrijpen en effectief veranderen.

Indien je het filmpje kijkt geluid even aanzetten !

Het boek is voor € 20,20 via alle relevante (online) boekhandels in Nederland en België    te bestellen. Via de knop hiernaast wordt uw boek bij BOL.com besteld.

Wenst u een gepersonaliseerde versie van ons boek te ontvangen, dan kunt u deze bestellen door de bestelknop hiernaast te gebruiken.

Er is ook een E-book beschikbaar voor € 7,95. 

Enkele reacties van de eerste (test) lezers:


Ad van Meer: Dit boek is direct in de praktijk toepasbaar!


Peter Dussel: ‘Het lezen van 'Het Wonder van Waarom' was een feest der herkenning.

‘Het lezen van 'Het Wonder van Waarom' was een feest der herkenning. Door te verwijzen naar persoonlijke praktijkvoorbeelden, hebben de auteurs de materie tastbaar en daarmee goed toepasbaar gemaakt. Leuk om te lezen!’


Kees van 't Zelfde: Een tweede kans? Dit unieke boek gaat over twee mannen die na eerder succes, diepe dalen hebben gekend. De opgedane ervaringen grijpen zij aan voor ‘hun’ tweede kans. Het is een bijzonder leerzaam en lezenswaardig document dat je gelezen moet hebben!   

Ik ben onder de indruk van de inhoud van het boek! Jullie persoonlijke ervaringen en verhalen zijn zo open en knap weergegeven. Als je aan het boek begint wil je erin blijven lezen en dat is het knappe ervan! Ondanks het feit dat het wetenschappelijke deel mij iets minder aanspreekt heb je het absoluut nodig in de context zoals jullie het hebben geschreven. Ik denk dat het voor heel veel mensen herkenbaar is. 

 

Patrick Cluyts: “Dit boek is een must als je dieper wil graven naar je eigen “waarom” en inspireert je om bewuster met je onbewuste om te gaan!”

Het boek leest zeker makkelijk, het is in een vlotte taal geschreven. De opbouw van deel 1 naar 2 naar 3 is ook goed en de achterliggende informatie over de werking van het brein is zeker onderbouwend naar deel 2 en 3 toe. Het boek blijft je wel boeien vind ik en het stimuleert om verder te lezen.


Sjoerd Oldebijvank: Heeft het boek mij geraakt, vandaar de beoordeling uitstekend.

Tegelijkertijd bemerk ik ook bij mezelf dat als het te warm onder de voeten wordt (kom waarschijnlijk dicht bij vragen die ik nog niet wil beantwoorden) ik de volgende bladzijde ging lezen. Maar ik voel aan mezelf dat ik hier wat mee ga doen. Our life is a creation of our mind. Vind ik de mooiste van de verschillende quotes die in het boek genoemd worden.


Edwin Merk: Echt geweldig dat jullie dit boek geschreven hebben.

De combinatie van ‘theorie’ en jullie eigen praktijkervaringen, inclusief de link, vind ik supersterk. Ben er van overtuigd dat dit veel mensen kan en zal helpen. Heerlijk geschreven, toegankelijk en zet aan tot nadenken. Wat mij betreft hadden jullie nog verder in mogen gaan op de werking van het reptielenbrein. Het stuk over motivatie vind ik heel sterk en waardevol.© Copyright.

All Rights Reserved.


Masterclass4you is een co-creatie tussen Ver(nieuwende)leiders en Stateofmindnetwork

Follow UsAddress


Zierikzee - Zandvoort