Sprekers


SPREKERS

Inspirerende expert sprekers


De expert sprekers die zijn aangesloten bij Masterclass4you zijn allen in staat om impact te maken op hun publiek.

Niet met verzonnen verhalen, maar met presentaties vanuit verrassende invalshoeken die gaan over eigen ervaringen, inzichten en bijzondere situaties. Presentaties die vertaald worden naar concrete succesrecepten waar de toehoorder enerzijds door geïnspireerd raakt en er anderzijds ook direct mee aan de slag kan.

Onze experts houden interactieve sessies, waar ruimte is voor persoonlijke vragen en die maatwerk zijn voor de gelegenheid die u voor ogen heeft. Zodat uw doelstelling bereikt wordt en niet alleen die van de spreker.

"Het gaat om de vent en niet om de tent"

WIj weten als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke klik is bij het inzetten van een spreker voor jouw speciale event of meeting. Daarom hechten wij er waarde aan dat er vooraf een persoonlijk gesprek plaatsvindt om vast te stellen of we aan je verwachtingen en ambities kunnen voldoen.


Ons netwerk bestaat uit vele verschillende expert sprekers die ingezet kunnen worden voor verschillende events of meetings. Maar sommigen kunnen ook ingezet worden als moderator voor seminars, workshops of speciale gelegenheden. Zelfs voor een bruiloft als u eens een andere BABS wilt dan 'normaal'.┬ę Copyright.

All Rights Reserved.


Masterclass4you is een co-creatie tussen Ver(nieuwende)leiders en Stateofmindnetwork

Follow UsAddress


Zierikzee - Zandvoort